Afvallen in drie fasen

Afvallen met PowerSlim:

• Afvallen in drie fasen
• Koolhydraatarm en eiwitrijk
• Afslanken met coach
• 5 tot 6 eetmomenten op één dag
• Het bereiken en behouden van je streefgewicht


De drie fasen van PowerSlim:

Fase 1: Snel afvallen
In de eerste fase eet je dagelijks 5 tot 6 PowerSlim producten. Je kunt hier nog mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en kruiden aan toevoegen. In deze fase staat snel afvallen centraal en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze fase zie ik je iedere week.

Fase 2: Streefgewicht bereiken
In deze overgangsfase ben je al bijna op je streefgewicht. Langzaamaan voegen we meer voedingssoorten aan het menu toe. Fruit, kaas, noten en graanproducten vinden stapsgewijs weer een plekje in je dagelijkse voeding. In deze fase zie ik je elke 2 weken.

Fase 3: Op je streefgewicht blijven
In deze fase zit je al op je streefgewicht, maar laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is namelijk de grootste uitdaging van afvallen, dat heb je misschien zelf ooit al ervaren. Daarom leer ik je in fase 3 gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te behouden. In deze fase neem je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Na het behalen van je streefgewicht, blijf je nog een jaar lang maandelijks onder mijn begeleiding, om terugval te voorkomen.