Succesverhalen

Laat je inspireren door deze PowerSlim succesverhalen:

 Antoinette Dekker, 39 jaar

Mijn naam is Antoinette Dekker. Ik heb het PowerSlim programma gevolgd en ik kan zeggen dat ik inmiddels weer helemaal mezelf ben!

Ik was dieetmoe. Na jarenlang jojoën, een intensief IVF traject en de geboorte van onze dochter had ik geen zin meer in de strijd tegen de kilo’s. Met als gevolg nóg meer overtollige kilo’s. Ik had geen energie meer, alles was me teveel en ik was bang voor ieder pijntje dat ik voelde. Toen ik niet eens meer een rondje door de winkelstraat kon lopen zonder lichamelijke klachten heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij PowerSlim binnen gestapt. Ik wilde gezonder leven, een voorbeeld zijn voor mijn dochtertje. Met haar in attracties kunnen, haar kunnen leren fietsen en bovenal zien opgroeien! Tijdens de intake met mijn coach voelde het gelijk goed. Het werd duidelijk dat ik de juiste beslissing had genomen en zonder mij de les te lezen, maar door te focussen op mijn doel ben ik de volgende dag gestart met het programma. Ik schrok best toen ik de porties zag, deze leken me erg klein, maar al vanaf het begin bleek dat ik er echt genoeg aan had!

Na de eerste week kon ik zelf mijn menu’s samenstellen en kiezen wat ik lekker en praktisch vond. In het kookboek staan lekkere en makkelijke recepten. Voor elk moment is er wel een passend product. Uit eten? Dan neem ik eerst een ready to go drank. Chinees? Dan kook ik PowerSlim noodles. Gebakmoment? Dan kies is voor de chocolade wafel. Feestje? Dan neem ik een zakje chips.

Gedurende het traject is niet alleen mijn manier van eten veranderd, ook de inhoud van de voorraadkast en koelkast is anders geworden. Dat is voor mij de kracht van PowerSlim. Stukje bij beetje word je begeleid naar een gezond eetpatroon, wat vervolgens ook vol te houden is. Ik ben inmiddels bezig met fase 2C en ik ben ervan overtuigd dat ik dit vol kan houden. Dankzij de goede begeleiding van mijn coach zit ik heerlijk in mijn vel en ben ik weer mezelf! 


Natalie Spuy, 40 jaar

Tijdens mijn vakantie in Frankrijk was ik het ineens meer dan zat, ik zag mezelf weerspiegeld in de ruit van de supermarkt en ik wilde gewoon niet meer zo zijn.

Ik zag eruit als een futloze moeke, dit wilde ik helemaal niet. Terug op de camping heb ik gelijk stappen ondernomen en via de site van PowerSlim een mail gestuurd naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Een kennis had eerder dit jaar ook het PowerSlim programma gevolgd dus ik wist dat het werkte! Mijn coach nam heel snel contact met mij op en we hebben gelijk een afspraak ingepland. Zondagavond terug van vakantie en maandagochtend met de billen bloot. Alles werd besproken en uitgelegd en vol enthousiasme en motivatie ben ik dinsdagochtend begonnen.

Nu, een paar maanden later, ben ik nog net zo enthousiast, wat werkt dit goed voor mij! Eindelijk voel ik mij weer mooi! De motivatie om NOOIT meer te worden zoals ik was is heel sterk aanwezig, dus dat gaat zeker lukken. Zeker met de hulp van mijn coach. Voorlopig is ze nog niet van mij af!!