Kosten

Je wilt natuurlijk graag weten wat je investering is om eindelijk dat gewenste gewicht te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

Een PS. Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50 – € 3,00.

Heb je 5 producten per dag nodig dan investeer je € 12,50 – € 15,00 per dag in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn bij de prijs van de producen inbegrepen, mits je voor minimaal € 60,00 besteedt. In de volgende fasen bouw je het aantal PS. Food & Lifestyle producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, Na het behalen van jouw ideale gewicht, laat ik je nog niet los. Ik begeleid je nog een jaar of langer als je dat wilt, zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt en je niet terug aankomt.

PS. Food & Lifestyle starterspakket

Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 7 dagen, een eetschema voor 7 dagen, vitaminen en mineralen voor 30 dagen, het koolhydraatarme kookboek en een maatbeker. Het starterspakket kost € 159,00.

De kosten zijn natuurlijk belangrijk en inderdaad: substantieel. Maar het resultaat dat je met PS. Food & Lifestyle gaat bereiken is werkelijk prachtig. PS is gericht op verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je slankt er dus heel mooi mee af.
Het is een blijvende investering in jezelf.