Wat is PS. Food & Lifestyle

PS. Food & Lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden.

Je gaat niet minder eten, maar je leert anders te eten. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PowerSlim producten, aangevuld met groente, vlees, vis of vleesvervangende producten.

Koolhydraatarm en eiwitrijk dieet

Afvallen en opbouwen in drie fasen

Intensieve persoonlijke begeleiding.

Lekker gevarieerd eten, makkelijk vol te houden, geen honger

Behouden van je spiermassa

Met het gezin mee-eten en etentjes buiten de deur zijn geen enkel probleem.

Het bereiken en behouden van je streefgewicht

De drie fase van PS. Food & Lifestyle

De wekelijkse coaching is geheel gratis bij het juist volgen van het PS. Food & Lifestyle programma

Fase 1

Start met een nieuwe levensstijl
In de eerste fase eet je dagelijks 5 tot 6 PowerSlim producten. Je kunt hier nog mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en kruiden aan toevoegen. In deze fase staat snel afvallen centraal en bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. In deze fase zie ik je iedere week.

Fase 2

Streefgewicht bereiken
In deze overgangsfase ben je al bijna op je streefgewicht. Langzaamaan voegen we meer reguliere voeding aan het menu toe. Fruit, kaas, noten en graanproducten vinden stapsgewijs weer een plekje in je dagelijkse voeding. In deze fase zie ik je elke 2 weken.

Fase 3

Op je streefgewicht blijven
In deze fase zit je al op je streefgewicht, maar laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is namelijk vaak de grootste uitdaging van afvallen. Ik leer je daarom in fase 3 gezond te eten, de balans te zoeken en je gewicht te stabiliseren en te behouden. In deze fase neem je alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim en worden deze ook langzaam afgebouwd. Na het behalen van je streefgewicht, blijf je nog een jaar lang eens in de maand op consult en onder mijn begeleiding, om terugval te voorkomen.